Betaling en veiligheid

Hoe ontvang ik mijn factuur & wanneer wordt het bedrag afgeboekt?
Hoe veilig is de bestelling?
Betaalsoorten
Kredietkaartveiligheid

 

 1. Hoe ontvang ik mijn factuur & wanneer wordt het bedrag afgeboekt?

  U ontvangt uw factuur direct van ons per e-mail, bij het pakket bevindt zich alleen maar een leverbon. Het factuurbedrag wordt op het tijdstip van verzending van de bestelling van uw kredietkaart afgeboekt.

 2. Hoe veilig is de bestelling?

  Opmerking: Uw aanmelding wordt versleuteld overgedragen (128-Bit-versleuteling via SSL) en op beveiligde servers opgeslagen, zodat uw persoonlijke gegevens beveiligd zijn. Uit veiligheidsoverwegingen raden wij u aan, uw persoonlijke wachtwoord niet aan derden door te geven.

 3. Betaalsoorten

  We bieden u de volgende betaalmogelijkheden aan:

  Vooruit betalen

  Zodra uw banktransactie bij ons is bereiden wij uw pakket voor om te worden verzonden. We wachten maximaal 7 dagen op uw transactie. Daarna storneren wij uw bestelling en de gereserveerde waren worden weer vrijgegeven.

  Uitzondering: Verse artikelen worden pas na binnenkomst van het geld voor u gereserveerd. Denk er a.u.b. aan dat banktransacties (ook online) 1-3 werkdagen kunnen duren. Daar komt nog 1 dag bij voor onze interne afwikkeling. Wij raden u daarom aan bij dringende bestellingen geen gebruik te maken van vooruit betalen. Mocht een artikel niet leverbaar zijn, dan storten wij het bedrag binnen 14 dagen terug op uw bankrekening.