Over ons

Hartelijk welkom in de online winkel van Gourmondo GmbH, de grootste Duitse aanbieder van fijnkost & specialiteiten van over de hele wereld. Hier vindt u een overzicht over onze historie en alle relevante contactgegevens voor de pers.

  1. Perscontact
  2. Bedrijfshistorie


Wij houden van het genot, van specialiteiten van over de hele wereld en van Duitse bodem met de allerhoogste kwaliteit en culinarische belevenissen. Wij zijn voor onze klanten steeds op zoek naar nieuwe kostelijkheden, de beste wijnen en de uitstekende producenten met de meest buitengewone producten. Voorselectie, productieproces en de beste kwaliteit aan verwerkte grondstoffen staan voor ons daarbij op de eerste plaats. Zodat onze klanten de bestelde schatten ook zonder beperkingen kunnen genieten is excellente service bij ons heel belangrijk: levering de volgende dag bij een bestelling tot 16:00 uur en veilige en indien nodig gekoelde verpakking van de waren.

Wij zijn er erg trots op, dat we sinds herfst 2009 de naam Slow-Food promotor mogen dragen. Duurzaamheid en een hoge kwaliteit bij de productie van levensmiddelen zijn voor ons heel belangrijk. Wij zijn blij, ook kleine regionale producenten een platform te kunnen bieden waar ze hun producten bekend kunnen maken bij een breder publiek. Wij zijn ervan overtuigd dat deze producten, die met liefde en traditie verwerkt worden, tot het beste behoren wat men proeven kan.

Een verdere logische stap voor ons, eveneens in 2009, was het verkrijgen van het bio-certificaat. Ons assortiment biedt meer dan 500 gecertificeerde bio-producten van verse Roggenkamp soep tot Herbaria kruiden of biowijn uit Frankrijk. Wij dragen dit begeerde zegel met grote verantwoordelijkheid en letten erop dat we steeds de criteria vervullen en dat we onze gecertificeerde leveranciers kenmerken.