Moët & Chandon Ice Impérial

750ml

€ 52,90*

i.p.v. € 54,90

€ 2,00  voordeel

750ml (€ 70,53/l) incl.21% BTW, * excl. verzendkosten en evt. andere prijscomponenten

(€ 70,53/l) incl.21% BTW,* excl. verzendkosten en evt. andere prijscomponenten

voorradig, 1-2 dagen levertijd

Beschrijving

Met Moët & Chandon Ice Impérial, de eerste champagne ter wereld die speciaal werd gecreëerd om op ijs gedrinken te worden, komt een absoluut buitengewone genotservaring op ons af. Want pas door het toevoegen van ijsblokjes bereikt hij zijn bijzondere constantheid van intense fruitigheid, rijkheid en frisheid.

Fabrikant

           hjmbhjhjh 
Moet et Chandon

 

De innerlijke verbondenheid met en de grondige kennis van de bodem en het klimaat van de Champagne en ook de wijnbouwtraditie, welke vaardigheden door de eeuwen heen zijn doorgegeven en verfijnd, samen met het wereldwijd unieke wijnbouwgebied, maken Moët & Chandon tot de toonaangevende wijnmaker van de Champagne.

Moët & Chandon staat sinds 1743 voor: glamour, luxe en extravagantie. Met champagne van de hoogste kwaliteit heeft deze marktleider in de hele wereld naam gemaakt. Waar glamoureuze feestjes worden gevierd, mag champagne van dit luxe merk niet ontbreken. De druiven voor deze mousserende wijn worden volgens de aanduiding van oorsprong in de Franse Champagne – en alleen daar – verbouwd. Daar heeft Moët & Chandon ongeveer 1.000 hectare aan wijngaarden in bezit in 200 wijndorpen. Onder hen zijn vele gemeenschappen die het is toegestaan om de exclusieve namen Grand Cru en Premier Cru te gebruiken. De verplichte handpluk, waardoor de druiven intact blijven, de strikte regelgeving wat betreft de aanbouw bijvoorbeeld de voorgeschreven plantdichtheid, de beschermende directe persing en de gisting in de fles, zijn een aantal essentiële kenmerken die deze champagne eigen zijn en er voor zorgen dat hij van zo hoge kwaliteit is.

Voor de rijping van de champagne gebruikt Moët & Chandon eigen krijtkelders in Épernay, waarvan de gangen ongeveer 110 km lang zijn. Kenmerkend voor dit luxe merk is tevens dat een deel van de champagne ook vandaag de dag nog met de hand wordt geschud, om zo de gist uit de fles te verwijderen. Feit is: waar gevierd wordt en waar luxe en glamour de overhand hebben, is Moët & Chandon onmisbaar en hij zorgt voor sprankelende elegantie en briljante optredens.

 

 

 

                        gg  
Moet & Chandon Herstellervideo

Producteigenschappen

Benaming

Moët & Chandon Ice Impérial

Inhoud

750 ml

Alcoholpercentage

12 %

Artikelnummer

1001393601

EAN-nummer

3185370457054

Beoordelingen

Moët & Chandon Ice Impérial

5 Sterren
(0)
4 Sterren
(0)
3 Sterren
(0)
2 Sterren
(0)
1 Sterren
(0)
0Recensies
0van 5 Sterren

Recensie schrijven